TESLA SISTEMI - VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad sistema kompenzacije reaktivne energije i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.

Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvođača.

Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad sa posedovanjem kompletne infrastrukture da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac.

 

Kompenzacija reaktivne energije

Električna energija postaje sve skuplja i energetska efikasnost postaje sastavni deo našeg života i ponašanja. Kompenzacijom reaktivne energije štedimo milionske iznose i trenutno ne postoji investicija u energetskoj efikasnosti koja će Vam brže povratiti uložen novac…

Kontrola vršnog opterećenja

U današnje vreme potrebno je analizirati svaku situaciju gde možemo uštedeti na energiji. To se u prvom redu odnosi na smanjenje angažovane snage koja može da u ukupnom računu koji dobijamo od elektrodistribucije da iznosi i do 50 % ukupne cene koju plaćamo...
 

Plaćanje računa prema elektrodistribuciji je teško izbeći. Pre svega iz razloga što nam je električna energija neophodna i što elektrodistribucija ima efikasne metode naplate duga. U krajnjem slučaju mogu da nam uskrate isporuku električne energije a alternative za sada nema.
 
U obračunu za utrošenu energiju imamo tri glavne stavke: utrošena aktivna energija, “utrošena” reaktivna energija i obračunska snaga. Zadnje dve stavke plaćamo a da nikada ne dobijemo tu “energiju” koju smo platili.
 
Ugradnjom određenih sistema koji su detaljno objašnjeni na ovom sajtu, odobreni od strane EPS-a, počinjemo da plaćamo samo ono što potrošimo. Na taj način ostvarujemo velike uštede.
 
Sistem možete realizovati bez odvojenih finansijskih sredstava. Najpovoljniji krediti u bankama su upravo krediti za energetsku efikasnost. Rata koja treba da plaćate banci ne prelazi iznos uštede koji ugradnjom pomenutih sistema više ne plaćate elektrodistribuciji. Sistem se isplati izmedju 12-25 meseci, a posle toga ostvarujete svakog meseca značajne uštede.


NAŠI PARTNERI


JAVITE NAM SE

Mala firma? Velika firma? Projektantska kuća? Instalaterska kuća? Nije važno. Javite nam se. Zatražite rešenje Vašeg problema. Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje. Bilo gde da se nalazite u Srbiji, rado ćemo Vas posetiti i u saradnji sa svojim partnerima rešiti Vaše zahteve.
Kontakt>

 

ISTORIJA TESLA SISTEMA

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 12 godina.

 

 

Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija.

 

Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

 


REFERENCE

Tesla sistemi su po mnogim parametrima vodeća kompanija u Srbiji za izvođenje radova u oblasti kompenzacije reaktivne energije. Izdvojili bi sledeće parametre:


VELIKE UŠTEDE, BEZ FINANSIJSKIH ULAGANJA

Pogledajte svoje račune za utrošenu električnu energiju. Ako plaćate reaktivnu energiju, pozovite nas i od sledećeg meseca stavka za utrošenu reaktivnu energiju na računu će biti nula ili neki vrlo mali iznos. Mesečni iznos koji ste do sada plaćali Elektrodistribuciji narednih nekoliko meseci (6-15 meseci) plaćate nama (bez uračunate kamate) za izvedene radove na kompenzaciji reaktivne energije. Narednih deset godina imaćete uštedu od 120xsadašnji mesečni iznos koji plaćate za reaktivnu energiju.


NAŠA PREPORUKA

 

Tesla sistemi
Interfoni
Audio sistemi
Alarmni sistemi
Kontrola pristupa
Video nadzor
Gromobranski sistemi
Termovizija
Sirene
Automatizacija
Inženjer
Pelco
Energija
Tehnička-zaštita
Telekomunikacije

Tesla.rs
Led displeji
Solarni sistemi
Industrija
Energetika
Sistemi za vojsku
Merenja
Svetlost i rasveta
Protiv požarni sistemi
Vozila
Perimetar
Preventiva
Energetske-instalacije
Specijalne-instalacijeLOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »